Nou bureau de l'ALDE escollit al congress de Budapest
Bureau ALDE 2015

Nou bureau de l’ALDE escollit al congrés de Budapest

 

Hans van Baalen, membre del Parlament Europeu pel VVD d’Holanda i premi Ramon Trias Fargas 2013, ha estat escollit aquest cap de semana president del Partit Liberal Europeu -ALDE. El congrés celebrat a Budapest ha aplegat a líders i representants dels 55 partits membres i membres individuals de 37 països d’Europa. El primer ministre de Luxemburg Xavier Better, Vice-primer ministre de Txèquia Andrej Babiš, la comissaria europea Věra Jourov, el president del grup liberal al Parlament Europeu Guy Verhofstadt, el president del grup liberal a l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa i diputat Jordi Xuclà, i la membre del parlament d’Hongria Zsuzsanna Szelényi entre d’altres, vàrem participar al Congrés.

Marta Pascal, portaveu de CDC va ser escollida per ocupar una de les sis vicepresidències de l’ALDE  i Mireia Canals, presidenta de la sectorial de Politica Europea i Internacionals de CDC va ser reelegida vice-presidenta de la xarxa d’Igualtat de Gènere-ALDE GEN.

Els delegats de l’ALDE van adoptar resolucions sobre una sèrie de qüestions importants i d’actualitat, com la defensa dels valors democràtics contra el terrorisme després de l’atac terrorista a París, la resposta a la crisi dels refugiats, la definició d’un enfocament liberal modern a la migració i l’asil, el TTIP, la lluita mundial contra els paradisos fiscals i l’evasió d’impostos, la definició d’una política liberal moderna per la justícia econòmica, un nou acord global contra el canvi climàtic, el foment de la integració europea dels Balcans Occidentals o com reaccionar a la situació a l’Iraq, Síria i Ucraïna. Podeu trobar les resolucions a: policycentre.aldeparty.euon Twitter


on Facebook


on Google+

Leave a Comment