Howard Dean

Howard Dean, l’excandidat presidencial i governador de Vermont pel partit Demòcrata, és el proper ponent a la conferència Isaiah Berlin que organitza la Liberal Internacional.

Amb l’atenció mundial posada enguany en qui esdevindrà el 45è president dels Estats Units d’Amèrica, i les implicacions que aquest fet tindrà en les relacions internacionals, Howard Dean lliurarà la conferencia Isaiah Berlin d’enguany titulada “Les eleccions 2016 dels Estats Units i el futur de la democràcia liberal”. Tenint en compte que se celebraran les primàries per seleccionar els candidats presidencials dels dos partits majoritaris dels Estats Units a principis d’any, la conferència proporcionarà un debat informat a càrrec d’un home àmpliament acreditat en el desenvolupament de les tècniques de campanya electoral en línia que van atorgar al president Barack Obama una victòria decisiva en 2008.

La conferencia tindrà lloc a les instal.lacions de la Chatham House de Londres el proper 22 de febrer. Els membres de la Fundació interessats en asistir-hi podeu sol.licitar més informació a actes@llibertatidemocracia.cat.on Twitter


on Facebook


on Google+

Leave a Comment